Sant Cugat és l'única ciutat catalana de més de 90.000 habitants on el preu dels lloguers no s'ha reduït l'últim any

Des que fa un any va entrar en vigor la llei catalana de contenció de preus, el lloguer a la ciutat ha pujat un 4,4%


  • Comparteix:

De les 12 ciutats catalanes amb més població (+90.000 habitants), Sant Cugat és l'única on els preus dels lloguers han pujat en l'últim any. Segons dades de l'Idescat, des que va entrar en vigor la llei de contenció dels preus del lloguer fa un any, a la ciutat aquests han crescut un 4,40%, mentre que als altres 11 municipis els preus han baixat. Hi ha descensos més pronunciats com el de Lleida, amb prop d'un 10%, o d'altres més suaus, com el de Badalona, amb un 0,8%. Fins i tot Barcelona ha reduït els preus dels lloguers quasi un 6%. A més, Sant Cugat, dels 12 municipis amb més de 90.000 habitants, és la ciutat amb els lloguers més alts (1.163 euros de mitjana). Només hi ha dos municipis a Catalunya, amb molta menys població, que superen Sant Cugat amb preu: Sant Vicenç de Montalt (1.325 euros) i Alella (1.234).

Pel que fa a les ciutats importants de l'entorn de Sant Cugat, només a Cerdanyola també han crescut els preus del lloguer entre el segon trimestre de 2020 i el segon trimestre de 2021. I a Rubí, la ciutat veïna, els preus han caigut un 7,77%, i són poc més de la meitat (643 euros de mitjana) de què costen a Sant Cugat.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.