Productes d'estètica i perruqueria vegans, una tendència a l'alça també a Sant Cugat

Els responsables asseguren que, a banda de ser més respectuosos amb els animals i amb el medi ambient, són beneficiosos per al cos humà


  • Comparteix:

IOL Your Vegan Shop, una nova botiga a Sant Cugat de productes d'estètica vegans / Foto: Cugat Mèdia

IOL Your Vegan Shop, una nova botiga a Sant Cugat de productes d'estètica vegans / Foto: Cugat Mèdia

El veganisme està a l'alça, fins i tot en el món de la bellesa. Cada vegada hi ha més centres d'estètica i perruqueries que opten per utilitzar productes vegans i ecològics, amb menys químics i més naturals. De fet, recentment ha obert a Sant Cugat un nou establiment, IOL Your Vegan Shop, situat al carrer de Sant Antoni, 26, especialitzat en aquest tipus d'articles per als cabells i per a la pell que no s'han testat amb animals. A més, també existeix a Sant Cugat, amb 3 anys ja de vida, l'Ecologique Nail Bar, al carrer de Valldoreix, 49, centrat en el tractament de les ungles. Els productes que utilitzen, asseguren, a banda de ser més respectuosos amb els animals i amb el medi ambient, són beneficiosos per al cos humà.

Cal diferenciar, això sí, entre els productes vegans, aquells que no s'han testat amb animals i no inclouen productes derivats com els lactis i la mel, per exemple, i els orgànics o naturals, que sí que poden contenir aquests derivats. Tenen en comú que no contenen químics ni conservants, com parabens i silicones, que a la llarga són perjudicials per als cabells, la pell i les ungles, per exemple, segons apunta la propietària de la botiga IOL, Iolanda Mo. "A més de ser vegà i no utilitzar animals, els productes són orgànics. Porten un petit sulfat, però són orgànics. Encara que no faci tanta bromera, renta igualment", afegeix Mo. Iolanda Mo considera que "ens hem de cuidar una mica més". "A la llarga, per als cabells i per a la pell, com menys químic molt millor", apunta Mo.

D'altra banda, a Sant Cugat també trobem l'ecologique Nail Bar. És un local amb més de tres anys de vida dedicat al tractament de les ungles. Compta amb productes ecològics i vegans i el seu objectiu és que les ungles no es ressequin ni es trenquin. La treballadora de Nail Bar, Mònica Taborda ressalta que el seu producte estrella ajuda a recuperar-les. "Els principis actius són naturals, creen olis que són bastant hidratants i nutritius per a les ungles. De fet, tenim un producte estrella per recuperar les ungles que han estat malmeses per productes tòxics", explica Taborda.




Iolanda Mo

Ens hem de cuidar tots una mica més. Abans no hi havia altres opcions, els productes tenien silicones, parabens i tota la porqueria que poguessin portar. Però a la llarga, hem pogut comprovar que per la pell i pels cabells, com menys químic li posem, molt millor.

Mònica Taborda

Els principis actius són naturals, creen olis que són bastant hidratants i nutritius per a les ungles, van tots enfocats en funció de la cura i de que les ungles no es ressequin, no es trenquen. De fet, tenim un producte estrella per recuperar les ungles que han estat malmeses per productes tòxics.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.