La cadena de restauració Pure Cuisine arriba a Sant Cugat

El restaurant de menjar asiàtic està situat al carrer Plana de l'Hospital

El local 'Pure Cuisine' al carrer de la Plana de l'Hospital / Foto: Cugat Mèdia

Societat

Publicat el 30/set/21 per Redacció

La cadena de restaurants de cuina asiàtica Pure Cuisine ha obert un establiment a Sant Cugat, al carrer Plana de l'Hospital. És el 18è restaurant a tot l'Estat. L'establiment de Sant Cugat s'uneix a la llista de restaurants que aquesta cadena ha obert recentment a Barcelona, entre els quals es troben els dels centres comercials Glòries i Diagonal Mar.

La filosofia de la cadena, propietat d'un matrimoni xinès, és barrejar diferents tipus de cuina tradicional asiàtica, com la xinesa, la japonesa i la tailandesa, entre d'altres. La carta que ofereixen al local de Sant Cugat té vegetals frescos, llegums, peixos i carn, barrejats amb arròs o fideus.

La cap de màrqueting de Pure Cuisine, Mireia Cusí, ha explicat a Cugat Mèdia que s'han animat a obrir el restaurant a la ciutat perquè creuen que la seva proposta gastronòmica pot interessar molt els santcugatencs.

Alguns dels plats que hi ha a Pure Cuisine

Alguns dels plats que hi ha a Pure Cuisine / Foto: Cedida


El restaurant de Sant Cugat compta amb quatre treballadors i està obert de dilluns a diumenge de 12.30 h a 16.30 h i de 19.30 h a 23.30 h.


DECLARACIONS

Mireia Cusí

Fa poc se'ns va donar l'oportunitat d'obrir un restaurant a Sant Cugat, i ens va encantar la idea perquè és un lloc que ens agrada molt, i creiem que a la gent de Sant Cugat li pot interessar la nostra proposta.

Your browser doesn’t support HTML5 audio