El Centro Popular Andaluz celebra aquest cap de setmana el seu 25è aniversari


  • Comparteix:

El Centro Popular Andaluz ha celebrat aquest cap de setmana el seu 25è aniversari. El tradicional dinar de germanor, una actuació del cos de dansa de l'entitat i una diada dedicada a les entitats de cultura tradicional catalana han estat alguns dels actes que s'han organitzat per celebrar les noces d'argent de la casa regional.

La celebració ha començat avui, amb un acte oficial en què han participat l'alcalde, Lluís Recoder, diversos representants del consistori i el director general d'Acció Cívica del Departament de Benestar Social, Josep Lluís Cleries, a més dels membres de la Junta del Centro. El president de l'entitat, Gabriel Ruiz, que ha estat nomenat soci d'honor del 25è aniversari, feia una valoració positiva de les noces d'argent del CPA.

Gabriel Ruiz



Un dels principals projectes de futur que té el Centro Popular Andaluz és la construcció d'una nova seu social. En el seu parlament, l'alcalde Lluís Recoder ha expressat el compromís del consistori d'iniciar el projecte el més aviat possible.

Lluís Recoder



Segons el president del Centro, Gabriel Ruiz, les obres de la nova seu podrien començar a finals d'aquest any, un cop resolts els problemes tècnics del projecte. Si es compleixen els terminis, el nou local estaria acabat a finals de l'any vinent.

D'altra banda, el Centro Popular Andaluz de Sant Cugat participarà a la festa major amb una vintena d'actes que tindran lloc a la caseta del CPA, instal·lada als Jardins del Monestir.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.