El Síndic de Greuges realitza 33 actuacions durant aquest septembre

Les queixes han tingut temàtiques bastant diferents


  • Comparteix:

Plaques solars a Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Plaques solars a Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

El Síndic de Greuges de Sant Cugat ha efectuat 33 actuacions durant aquest setembre. D'aquestes, 23 han sigut queixes i 10, assessoraments. Durant aquest període de temps, s'ha fet atenció presencial de dilluns a dijous, i divendres s'ha atès telemàticament.

La temàtica de les queixes ha estat força repartida. Se segueixen presentant protestes sobre l'ordenança de la zona de baixes emissions (ZBE), també en la demora en l'aplicació de les bonificacions de l'IBI als veïns que havien instal·lat plaques solars. També hi ha hagut una nova queixa amb relació als carrils bici a prop de l'escola Olivera, ja que s'apunta a què falten trams de carril i alguns d'ells són insegurs.

Vuit de les 23 queixes han estat desestimades, una ha estat traslladada al Síndic de Greuges de Catalunya i en 14 s'ha iniciat la tramitació. Pel que fa als assessoraments, quatre s'han derivat a l'oficina municipal d'informació al consumidor (OMIC), un fa referència a altres serveis municipals i cinc són assessoraments derivats fora de l'àmbit de l'administració.

D'altra banda, s'ha traslladat l'oficina del Síndic de Greuges de Sant Cugat als diferents districtes: Mira-sol, Valldoreix, les Planes i la Floresta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.