6 ferits al primer divendres d'obertura de l'oci nocturn a Sant Cugat

7 unitats del SEM van actuar per un allau de persones a la discoteca Lemon la nit d'aquest divendres


  • Comparteix:

Imatge de l'exterior de la discoteca / Foto: Cugat Mèdia

Imatge de l'exterior de la discoteca / Foto: Cugat Mèdia

El primer divendres d'obertura de l'oci nocturn deixa sis ferits, cinc lleus i un menys greu, per una allau de persones a les cues d'accés a la discoteca Drinkking Lemon Sant Cugat, segons ha confirmat el SEM. Set unitats del SEM van ser activades amb cinc altes mèdiques in situ i un ferit lleu que va ser traslladat a l'Hospital Mútua de Terrassa. Policia Local va activar un dispositiu de gairebé quatre hores per evacuar el recinte.

Policia Local va rebre l'avís de la discoteca, cap a les 23. 30 h i es va desplaçar amb cinc patrulles als llocs dels fets. Policia Local juntament amb els Mossos i la seguretat de la discoteca van activar un dispositiu in situ per dissuadir i evacuar les persones que hi havia al recinte. Cap a la una de la matinada ja es va evacuar gran part de les persones concentrades.

Per garantir una evacuació segura, la Policia Local va decidir tallar el trànsit de la Carretera de Rubí a 2 h. A les 3. 30 h va finalitzar el dispostiu policial.

L'Ajuntament ja ha anunciat que la Policia Local reforçarà el dispositiu fixat d'oci nocturn per evitar concentracions massives com la d'aquest divendres.







  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.