Sant Cugat, epicentre del fòrum 'Anem per feina'

El restaurant Can Ametller va acollir aquesta trobada entre el teixit empresarial i esportiu del Vallès


  • Comparteix:

El restaurant Can Ametller ha acollit aquest divendres el fòrum 'Anem per feina' organitzat pel grup Taelus i La Xarxa. Una trobada per potenciar sinergies en l'àmbit público-privat entre empresaris, alcaldes i alcaldesses del Vallès i clubs esportius. El convidat d'aquesta edició ha sigut el secretari general del ministeri de Cultura i Esports del govern d'Espanya, Víctor Francos. L'alcaldessa, Mireia Ingla, ha destacat que la col·laboració entre les administracions i les empreses ha d'enfortir el món cultural i esportiu.

Fa més de 15 anys que el fòrum 'Anem per feina' debat sobre diferents temes i apropa l'administració amb el món empresarial, esportiu i cultural.

L'esport i la cultura, dos dels sectors més danyats per la pandèmia, volen tornar a ressorgir i en aquest acte s'ha posat de manifest. Compartir visions de la situació actual i la reactivació de l'esport han estat els eixos d'aquest dinar. Entre els assistents, les preguntes més repetides dirigides al secretari general del Ministeri han sigut sí es podrà desgravar l'IVA de les inversions esportives, i quan es podran tornar a omplir els estadi i les instal·lacions esportives.

Al dinar hi ha assistit l'alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla, i el primer tinent d'alcaldia Presidència, Hisenda, Serveis Urbans, Mobilitat i Seguretat, Pere Soler.


Mireia Ingla

Les empreses han de col·laborar amb les administracions. I aquest vincle ens fa més forts a tots.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.