Nova trobada entre la Plataforma Reconvertim el Camp de Golf i l'Incasòl pel futur dels terrenys de l'antic camp de golf

Segons els ecologistes, l'Incasòl ja ha lliurat als ajuntaments de Sant Cugat i Rubí l'estudi ambiental que avala la proposta de Vicepresidència


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del camp de golf / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu del camp de golf / Foto: Cugat Mèdia

La Plataforma Reconvertim el Camp de Golf assegura que l'Incasòl es compromet a protegir els torrents i els marges de l'espai verd de l'antic camp de golf de Can Sant Joan, així com garantir l'accés des de Sant Cugat i Rubí. En una reunió amb el col·lectiu ecologista, tot segons explica en un comunicat, l'empresa pública propietària dels terrenys hauria admès que la proposta de Vicepresidència sobre el futur de l'espai és 'un dibuix molt poc definit i que cal fer una feina més profunda per acotar bé l'àrea del parc'. Segons la Plataforma, la reserva de 20 hectàrees per a usos diferents de zona verda finalment podria reduir-se, això sí, amb el compromís que l'ús final estigui integrat amb el paisatge i l'entorn.

La Plataforma també explica que l'Incasòl ja ha lliurat l'estudi ambiental que avala la proposta de Vicepresidència als ajuntaments de Sant Cugat i Rubí. Així, el col·lectiu reclama a les administracions locals que facin públic el document.

Pel que fa al manteniment de la zona fins que es resolgui el seu futur, els ecologistes expliquen que l'Incasòl ha explicat que cap dels dos consistoris vol fer-se càrrec. Des de la plataforma ecologista proposen un conveni amb entitats locals perquè es cuidin de la neteja o que l'Incasòl retiri les tanques que delimiten la zona.

L'Incasòl sí que ha confirmat a Cugat Mèdia la celebració de la reunió, però no ha comentat les apreciacions que ha fet la Plataforma Reconvertim el Camp de Golf que es recullen en aquesta notícia. La trobada ha comptat amb la presència de la directora de l'Incasòl, Mercè Conesa, i del gerent (i exdirector), Albert Civit. És la segona trobada entre l'empresa pública i la plataforma.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.