Una parella santcugatenca, entre els afectats pel cas dels quatre Mossos detinguts

Els agents estan acusats de robatori amb força, suborn i descobriment i revelació de secrets


  • Comparteix:

El cas dels quatre mossos detinguts afecta a una parella santcugatenca / Foto: Cugat Mèdia

El cas dels quatre mossos detinguts afecta a una parella santcugatenca / Foto: Cugat Mèdia

Una parella santcugatenca, segons ha avançat la periodista de la Vanguardia Mayka Navarro al programa 'El suplement' de Catalunya Ràdio, estan entre els afectats pel cas dels quatre Mossos acusats com a presumptes autors de delictes de força, revelació de secrets, suborn i realització arbitrària del propi dret i que van ser detinguts aquest divendres. Segons la Vanguardia, aquesta parella santcugatenca va contractar els serveis del mosso perquè estava sent extorsionada i amenaçada per un tercer. El mosso va prestar els serveis i li va fer un prestéc al seu client, sense ser retornat. Aquest fet va provocar que l'agent en excedència, anés a casa del client, que està en cerca i captura, retingués a la seva parella i li robés diferents objectes. La familía de la noia va denunciar els fets i Afers Interns del Mossos va obrir una investigació interna fins a la detenció. El jutjat d'instrucció 1 de Rubí ha decretat llibertat provisional per als quatre agents i hauran d'estar a disposició del jutjat sempre que siguin requerits. Les detencions van tenir lloc a Barcelona, Santa Perpètua de la Mogoda i Montcada i Reixac. La Direcció General de la Policia ha obert un expedient disciplinari als quatre mossos arrestats i als tres agents en actiu se’ls ha suspès de funcions com a mesura cautelar. Els investigadors també van realitzar una entrada i registre judicial en una empresa de Barcelona.

El mosso en excedència també va demanar a companys de l'ARRO Metro Nord, segons la Vanguardia, que vinguessin fins a Sant Cugat amb una furgoneta del cos policial per fer pressió al client. Aquests policies que van presentar-se a la porta de la casa uniformats, també han estat arrestats.

El jutge ha acordat la llibertat sota fiança de 85.000 euros per al pressumpte acusat i li prohibeix sortir del territori. Tres dels detinguts s'han acollit al dret de no declarar mentre que l'altre, per al qual s'ha dictat la llibertat sota fiança, ha contestat només les preguntes de la seva lletrada. A més de les declaracions dels detinguts, també s'ha pres declaració a la víctima principal i a quatre testimonis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.