Els marxaires s'endinsen a Collserola

Les 650 parelles fan el recorregut més tradicional per als principals espais de la serra com el Pi d'en Xandri


  • Comparteix:

Els marxaires entrant a Collserola / Foto: Cugat Mèdia

Els marxaires entrant a Collserola / Foto: Cugat Mèdia

La Marxa Infantil ja recorre el parc natural de Collserola. Les parelles d'infants passen enguany per espais emblemàtics com el Pi d'en Xandri i la masia de Can Coll. Des de l'organització, el president del Club Muntanyenc, Silvano Bendinelli, s'ha felicitat de poder recuperar aquesta cita esportiva, que l'any passat es va suspendre per la pandèmia i que enguany acompanya del bon temps. Una visió compartida pel regidor d'Esports, Francesc Carol, que veu un encert mantenir la celebració a la tardor.



La Marxa es desenvolupa segons el previst i sense incidents destacables. Està previst que els primers a començar a caminar arribin cap a les 12 h, mentre que els últims a sortir ho faran cap a les 14 h. Tant a la sortida com a l'arribada, els participants hauran de dur posada la mascareta, que es podran treure durant el recorregut.

El recorregut de la Marxa Infantil / Foto: Club Muntanyenc
El recorregut de la Marxa Infantil / Foto: Club Muntanyenc


Tots els participants porten un xip que permet localitzar-los en tot moment a través de l'app Livetrail. L'objectiu és que les famílies coneguin la ubicació dels participants i no s'acumuli tothom a l'hora de recollir-los al Parc de Ramon Barnils.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.