Punt final a dos caps de setmana de Festa Major a La Floresta, molt dedicada als més petits

Al mes de juliol es va decidir traslladar-la a l'octubre, esperant que els indicadors de la pandèmia milloressin


  • Comparteix:

El públic d'un dels actes d'aquesta Festa Major / Foto: Cugat Mèdia

El públic d'un dels actes d'aquesta Festa Major / Foto: Cugat Mèdia

La Floresta ha pogut tornar a dedicar enguany dos caps de setmana a la seva Festa Major, i aquest diumenge l'ha tancat amb havaneres, un concert de Rocker's Grup i dues obres de teatre de la mà de La Global: 'Vida de la depressiva' i 'Over the rainbow', de Sergi Belbel i David Plana, respectivament. La festa grossa s'ha pogut celebrar a l'octubre, després que al mes de juliol s'hagués d'ajornar a causa de la pandèmia.

Un cop tancada la Festa Major, Conxi Romera, membre d'El Senglar Cultural, afirma que el veïnat ha gaudit molt de la festa. "Hem vist somriures, persones que no s'ajuntaven ballant de fa més d'un any i mig, i molt agraïment per part de tothom", ha explicat. A més, ha destacat que aquest any s'hagi apostat per una programació familiar: "per implicar una mica més els més petits. Vam portar un espectacle de 0 a 5 anys, perquè darrerament hi ha molts infants a La Floresta, i ha tingut molt èxit. Ens ha agradat molt que aquest barem d'edat participés".

De tots els actes que s'havien programat, tenint en compte les condicions que hi ha pel que fa a la pandèmia, s'ha pogut tirar tot endavant.


Conxi Romera

Hem apostat aquest any per implicar una mica més el que és infantil, i sobretot els més petits. Vam portar un espectacle de 0 a 5 anys, perquè darrerament hi ha molts infants petits a La Floresta, i ha tingut molt èxit. Ens ha agradat molt que aquest barem d'edat participés



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.