El millor panettone de l'Estat està a Sant Cugat

La pastisseria Dolç de Yann Duytshche ha guanyat el primer premi de l'Escola de Pastisseria del Gremi de Barcelona


  • Comparteix:

Yann Duytshche en una imatge d'arxiu / Foto: Dolç

Yann Duytshche en una imatge d'arxiu / Foto: Dolç

La pastisseria Dolç de Sant Cugat, amb Yann Duytshche al capdavant, ha guanyat el premi al millor panettone de l'Estat. Ho ha fet en la categoria de panettone clàssic en el concurs que convoca l'Escola de Pastisseria del Gremi de Barcelona, que també guardona el millor panettone de xocolata. En aquest cas, el premi ha estat per a Cal Jan, que té establiments a Torredembarra i Tarragona.

En declaracions a Cugat Mèdia, Duytshche ha explicat que està molt content pel premi, i és que a més, és la segona vegada que guanya aquest guardó. Ja ho va fer al 2016, en la primera edició d'aquest certamen que ja suma cinc edicions. El pastisser afirma que la recepta continua essent la mateixa amb què va guanyar llavors, cosa que té molt de mèrit. Per Duytshche, el guardó és tot un reconeixement professional i una gran satisfacció per a l’equip, a més d'un "un retorn" al seu mentor que li va ensenyar tot sobre el panettone.

La pastisseria Dolç està situada al carrer de Josep Puig i Cadafalch i va obrir portes a la ciutat el 2006. Ara, segons ha marcat el pastisser, el repte és continuar complaent els clients i estar a l'altura de les seves expectatives com porten fent tots aquests anys des que estan a la ciutat.




Yann Duytshche

Cada dia tenim l'objectiu de complaure els clients, de fer que el que necessitin ho tinguin, i estar a l'altura de les seves expectatives quan entren a Dolç. Ja fa quinze anys que estem aquí i a continuar, a innovar, a millorar, aportar coses noves també i gaudir tan nosaltres a l'obrador com el client amb el seu pastís a taula.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.