Junts per Sant Cugat ja ha recollit 2.600 parells d'ulleres per al poble sahrauí

Les ulleres es poden seguir donant a 31 comerços de Sant Cugat fins a finals de desembre


  • Comparteix:

Esther Alòs, Oriol Peguera i Neus Bosch a l'acte de balanç / Foto: Cugat Mèdia

Esther Alòs, Oriol Peguera i Neus Bosch a l'acte de balanç / Foto: Cugat Mèdia

La campanya 'Junts, una mirada solidària' ja ha recollit prop de 2.600 parells d'ulleres en favor de l'associació Sant Cugat amb el Poble Sahrauí (SCAPS). Una trentena de comerços locals participen en la recollida, que va començar el juliol i s'allargarà fins a finals d'any. Tal com ha explicat la presidenta de l'SCAPS, Neus Bosch, aquesta 'és una acció molt necessària', ja que als camps de refugiats d'aquella zona desèrtica el sol és molt potent i crea moltes patologies oculars.

La responsable del projecte i de la sectorial de Ciutadania del partit, Esther Alòs, ha explicat que es tracta d'un projecte "transversal" que va néixer amb la intenció "d'implicar els afiliats amb la ciutat". En aquest sentit, Alòs celebra que s'hagi optat per col·laborar amb el poble sahrauí, amb qui "som ciutat agermanada".

Quan acabi la recollida d'ulleres de sol i d'ulleres graduades, a finals d'aquest any, serà el torn de l'SCAPS i Fundació Ulls del Món, les dues ONG que faran possible que les ulleres arribin als seus destinataris finals.

Consulta aquí tots els establiments on es poden dipositar les ulleres.





Eshter Alòs

Ara mateix el sumatori és de 2.600 ulleres. Això ja comença a tenir molta entitat, són moltes ulleres, per a moltes persones.

Neus Bosch

És una acció molt necessària. Als campaments el sol és molt potent i la visió de les persones està en situació molt delicada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.