Els veïns de Volpelleres ja poden anar al gimnàs sense sortir del barri

El de Sant Cugat és el primer gimnàs de la cadena Energie Fitness a l'Estat espanyol


  • Comparteix:

L'alcaldessa, Mireia Ingla, el regidor d'Esports, Francesc Carol, i els propietaris del gimnàs / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

L'alcaldessa, Mireia Ingla, el regidor d'Esports, Francesc Carol, i els propietaris del gimnàs / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

El barri de Volpelleres ja té un gimnàs propi. Energie Fitness és el nom d'aquest establiment, que disposa de 1.200 metres quadrats i, a banda de la sala de màquines, té un espai dedicat al ioga, un altre d'entrenament multifuncional i una tercera sala per a activitats com l''spinning' o el 'body pump'. El nou gimnàs s'ha inaugurat aquest dijous i ha comptat amb l'assistència de l'alcaldessa, Mireia Ingla, i del regidor d'Esports, Francesc Carol.

L'alcaldessa ha valorat molt positivament l'obertura d'aquest nou equipament, ja que, segons ha dit, "quan vius a un lloc t'agrada poder fer vida de barri". En aquest sentit, Ingla ha celebrat que "tots aquells serveis dirigits a les persones que viuen a Volpelleres són molt benvinguts".

Per la seva banda, un dels propietaris de la cadena, Rod Hill, ha expressat la seva il·lusió per haver obert el primer gimnàs de l'Estat espanyol precisament a Sant Cugat, la ciutat on viu des de fa 18 anys. "Soc britànic, però visc aquí amb la meva família des de fa molts anys, i obrir a Sant Cugat era el meu gran somni", ha dit.




Mireia Ingla

És un barri que s'està consolidant i la pròpia del gent del barri demana i necessita diversitat de serveis. Quan vius a un lloc, t'agrada poder fer vida de barri, i tots els serveis que vinguin seran benvinguts.

Rod Hill

Soc veí de Sant Cugat des de fa 18 anys. Vaig comprar una casa aquí, però soc britànic d'origen. Tinc tota la família aquí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.