Nou cap de setmana d'afectacions a FGC per les obres de millora de vies

El servei entre les estacions de La Bonanova i Sàrria es farà per carretera i la L12 queda fora de servei


  • Comparteix:

Estació de Sarrià / Foto: FGC

Estació de Sarrià / Foto: FGC

El servei de trens de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) funcionarà amb modificacions entre aquest dissabte i aquest dilluns per unes obres de millora de vies entre Les Tres Torres i Sarrià. El tram entre les estacions de La Bonanova i Sarrià es farà amb un servei alternatiu per carretera i la L12 Reina Elisenda quedarà fora de servei. Els trens que circulin entre les estacions de Sarrià i Terrassa Nacions Unides i Sabadell Parc del Nord mantindran els seus horaris habituals, mentre que els que ho facin entre les estacions de La Bonanova i Plaça Catalunya modificaran els seus horaris habituals.

Alteracions al servei de FGC
Alteracions al servei de FGC / Foto: FGC


Les persones usuàries de la L12, que queda suprimida, podran utilitzar com a alternativa el servei del bus número 68 i de la línia N7 de NitBus.

Aquestes modificacions són conseqüència dels treballs de millora que FGC durà a terme entre les estacions de Les Tres Torres i Sàrria de la línia Barcelona - Vallès. Concretament, en aquest tram de 378 metres s'instal·laran noves vies en placa formigonada per tal de millorar la fiabilitat de les circulacions. A més, la renovació d'aquest tram de via permetrà guanyar agilitat i rapidesa en l'execució de maniobres i millorar així la capacitat de resposta davant possibles incidències en el servei.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.