La Jornada Solidària d'HP recapta 66.000 euros per finançar sis projectes solidaris

L'acció ha comptat amb la participació d'un centenar d'empleats voluntaris de la companyia a l'Estat espanyol


  • Comparteix:

Sessió virtual d'una de les activitats telemátiques de les Jornades Solidàries d'HP/ Font: HP

Sessió virtual d'una de les activitats telemátiques de les Jornades Solidàries d'HP/ Font: HP

La 16a edició de la Jornada Solidària d'HP ha recaptat 66.000 euros per finançar sis projectes solidaris. Aquesta iniciativa s'ha celebrat aquest dilluns en format telemàtic i ha comptat amb la participació d'un centenar d'empleats de la companyia a l'Estat espanyol. Enguany els treballadors dels centres de la companyia a Sant Cugat, Madrid i Lleó han presentat més de 30 projectes diferents, dels quals finalment se n'han triat sis. Des de juny, s'han celebrat més de 30 activitats lúdiques, dirigides a tots els empleats d'HP a l'Estat i als seus familiars. Les activitats han anat des d'un taller per aprendre la llengua de signes, exercicis per a desestressar el cos, tallers de disseny en 3D, programació per a infants, escape rooms, un bingo o sortejos de productes d'HP.

La jornada s'ha anat consolidant al llarg dels anys com l'activitat de voluntariat corporatiu de referència de la companyia, tant a Espanya com arreu del món. Els diners recaptats a l'edició d'enguany se suma al més del mig milió d'euros que HP ha aconseguit al llarg dels més de quinze anys d'història, i amb la qual s'ha aconseguit finançar desenes de projectes socials de tot el món.

Enguany les entitats sense ànim de lucre triades són l'Associació ADAVAS, Fundació Colors de Calcuta, Fundació La Nineta dels Ulls, Fundació Viver de Bell-lloc, Nukoko Ghana i l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.