Exhaurides les entrades de divendres i diumenge per a les carpes Drinkking-Lemon

Des de la FECASARM adverteixen de les estafes que poden sorgir per la revenda i insten tothom a comprar tiquets només per vies oficials


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de l'entrada de les carpes Drinkking-Lemon de Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu de l'entrada de les carpes Drinkking-Lemon de Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Les entrades per a les carpes Drinkking-Lemon per a les festes d'aquest divendres i diumenge estan exhaurides. La venda s'ha fet en línia per garantir el control de l'aforament, limitat al 80% arran de les restriccions anti-Covid. Des de la Federació Catalana d'Associacions d'Activitats de Restauració i Musicals (FECASARM) alerten de possibles estafes derivades de la revenda de tiquets. En declaracions a Cugat Mèdia, el secretari general de l'entitat, Joaquim Boadas, ha recomanat 'no comprar entrades per cap altre via que no sigui l'oficial, del canal de venda oficial de la discoteca, perquè es poden trobar que el codi QR ja hi hagi sigui estat utilitzat i que això sigui motiu d'estafa'.

En cas que algú presenti una entrada falsa o usada, des de la discoteca no poden fer-hi res; només poden actuar si es produeix una revenda d'entrades davant de la zona. La majoria de revenda fraudulenta es mou a través de les xarxes socials.


Joaquim Boadas

No, nosaltres no hem d'investigar res, en cas que hi hagi revenda davant del local nosaltres ho denunciarem, però evidentment si és per xarxes socials nosaltres no podem fer res, nosaltres el que fem és limitar el nombre d'entrades, la persona que en compra ha de posar el nom, encara que compri per ell i la seva parella o pels seus amics, posen el seu nom, però van tots en codi QR i evidentment totes les persones que accedeixin, només podran accedir una vegada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.