Guardiola, Xavi i Laporta, entre els 80 amics d'Unzué que reunirà el torneig contra l'ELA al Golf Sant Cugat

El torneig solidari es disputarà el 8 de novembre i servirà per recaptar fons per a la investigació d'aquesta malaltia


  • Comparteix:

Josep Torres, president del Golf Sant Cugat; Paula Martí, golfista professional; i Ivan Corretja, són els organitzadors del torneig / Foto: Cugat Mèdia

Josep Torres, president del Golf Sant Cugat; Paula Martí, golfista professional; i Ivan Corretja, són els organitzadors del torneig / Foto: Cugat Mèdia

El Club de Golf Sant Cugat es convertirà el 8 de novembre en un clam a favor de la investigació contra l'ELA. Grans noms de l'esport com Pep Guardiola, Xavi Hernández, Joan Laporta i Àlex Corretja, entre altres, es donaran cita en el Torneig Solidari Juan Carlos Unzué per recaptar fons per a la Fundació Miquel Valls i la investigació contra la malaltia. Els 80 amics d'Unzué aportaran com a mínim 600 euros per equip, format per quatre persones cada un.

És el gran esdeveniment anual per al Golf Sant Cugat, en paraules del seu president, Josep Torres. Però també ho serà per a Sant Cugat i per posar la lluita contra l'ELA en l'epicentre. Per fer-ho possible, una important llista de convidats, fins a un centenar -tot i que al torneig hi participaran 80-, que posaran el seu nom, els seus diners i la seva participació. Així ho ha destacat Ivan Corretja, organitzador d'aquest esdeveniment, qui també ha subratllat que la cita vol posar també emfàsi en la sensibilització cap a la malaltia.

És per això que el tret de sortida al torneig serà un col·loqui entre l'extenista Àlex Corretja i l'exfutbolista i exentrenador Juan Carlos Unzué per explicar la seva experiència amb aquesta malaltia. No és la primera vegada que ho fa, però aquesta vegada ho farà envoltat d'amics.



Entre els noms confirmats, hi ha exfutbolistes del Dream Team del Barça com Txiqui Begiristain, Jose Mari Bakero, Guillermo Amor, Andoni Zubizarreta i Albert 'Chapi' Ferrer, fins tot, Ronald Koeman. També jugadors actuals com Riqui Puig, i altres esportistes, exesportistes i entrenadors com Pichi Alonso, Toni Nadal, Alberto Berasategui, Francis Roig o Enric Masip; a més directors de l'àrea esportiva del Barça com Mateu Alemany i José Ramón Alexanco, i la vídua de Johan Cruyff, Danny Coster Cruyff. Falta encara confirmar si també hi participarà el tenista Rafa Nadal.

La participació al torneig, que patrocina l'empresa Benfumat, és per invitació i hi ha llista d'espera. Aquest patrocini permetrà destinar el 100% de la recaptació a la Fundació Miquel Valls de lluita contra l'ELA.




Josep Torres

Aquest torneig suposa fer l'esdeveniment de l'any. Sempre busquem un esdeveniment anual, que sigui important, mantingui la marca i que ens posi al mapa. Quan ens ho van proposar vam decidir donar-hi suport al 100%

Ivan Corretja

La part més maca d'això és que són ells mateixos els que hi col·laboraran. No només posen la seva cara, sinó que participen i contribueixen econòmicament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.