El fiscal demana 16 anys de presó per un home acusat d'un homicidi a La Floresta l'octubre del 2003


  • Comparteix:

La fiscalia ha sol·licitat una pena de 16 anys de presó per un home acusat d'un homicidi que es va produir l'octubre del 2003 a La Floresta. Segons el fiscal, el processat, que ocupava il·legalment un immoble de l'avinguda Tarruell, va atacar i ferir amb una arma blanca una dona i va apunyalar un altre home, provocant-li la mort.

El fiscal sol·licita una pena d'onze anys de presó per homicidi consumat i una altra de sis anys per intent d'homicidi per Antonio G.N., acusat d'haver matat a Carlos G.R. i haver ferit a Pilar J.B. en una baralla que es va produir el passat 7 d'cotubre del 2003 al número 10 de l'avinguda Tarruell de La Floresta.

Segons el relat del fiscal, el processat, després d'iniciar una discussió a l'interior de l'immoble que ocupava il·legalment, va atacar i ferir amb una arma blanca la dona. Per defensar la seva companya, l'altre home va intervenir i va rebre una punyalada en el braç i el tòrax que li va provocar la mort.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.