Can Cortés celebra els treballs de millora de la Rabassada

El projecte, finançat per la Generalitat, compta amb un pressupost de 900.000 euros


  • Comparteix:

Les obres van començar fa dues setmanes / Foto: Cedida

Les obres van començar fa dues setmanes / Foto: Cedida

L'Associació de veïns i veïnes de Can Cortés valora positivament l'inici de les obres de millora de la seguretat viària de la Rabassada, segons ha explicat el seu president, Borja Aitor Arriaga, a Cugat Mèdia. Els treballs, que tenen un pressupost de 900.000 euros per part del departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, afecten un tram d'11,5 quilòmetres, dins del qual s'hi troba l'accés a Can Cortés.

Arriaga s'ha mostrat satisfet respecte a la participació de l'Associació de veïns en el desenvolupament del projecte, ja que el veïnat va poder fer arribar la seva opinió a la Generalitat gràcies a les tres reunions de seguiment que van mantenir. "En tot moment van escoltar les nostres propostes de millora, especialment pel que fa a l'accés de Can Cortés", ha dit Arriaga.

El veïnat de Can Cortés destaca especialment la col·locació de senyals de limitació de la velocitat i de prioritat de pas a una intersecció, així com la instal·lació d'un radar pedagògic. Aquest radar, segons ha explicat Arriaga, "serà un pas endavant per conscienciar la gent de la importància de reduir la velocitat". A més, en un comunicat els veïns també han mencionat la transformació del separador de fluxos, que al projecte inicial s'havia definit amb un 'zebrejat' i finalment s'ha optat per un altre amb franja vermella, reflectors i ressalts.


Borja Aitor Arriaga

Gràcies a la insistència dels veïns es va incorporar en el darrer moment un radar psicològic, que creiem que serà un pas endavant per conscienciar a la gent de reduir la velocitat en aquesta via.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.