El Quinto tindrà un aforament de 900 persones, si les mesures anti-Covid no varien

L'envelat del parc de Ramon Barnils acollirà aquesta emblemàtica activitat els dies 25, 26, 28, 29 i 30 de desembre


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de l'edició de 2019 del Quinto / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu de l'edició de 2019 del Quinto / Foto: Cugat Mèdia

Els preparatius del Quinto segueixen endavant i de moment ja és segur que serà presencial i que es farà a l'envelat del parc de Ramon Barnils els dies 25, 26, 28, 29 i 30 de desembre, a partir de les 19 h i amb un aforament de 900 persones. A més, segons ha explicat a Cugat Mèdia la membre de l'Assemblea del Quinto, Ariadna Sierra, també hi haurà barres de bar per prendre alguna cosa mentre es juga, 'tot i que haurem de veure les mesures del Procicat quan arribi el moment', ha concretat.

Així, després d'una edició telemàtica a causa de la pandèmia, enguany a l'envelat s'hi podran reunir fins a 900 persones, cosa que Sierra valora molt positivament, tot i que des de l'organització prefereixen el pavelló com a localització del Quinto. A més, l'objectiu de l'assemblea és incloure amb les activitats paral·leles que ja es van celebrar el 2019, com els concerts per amenitzar les llargues cues al recinte.

Sierra també ha avançat que aviat s'anunciaran les dates del taller de lloros i cotorres, mitjançant el qual tothom qui vulgui es pot formar per cantar al Quinto. "Sobretot necessitem cotorres", ha precisat Sierra.

Finalment, des de l'organització recorden que, fins al 17 de novembre, encara està obert el concurs de logos pel got del Quinto. Per a participar-hi s'ha d'enviar un correu a quinto@caltemerari.cat.




Ariadna Sierra

Es farà a l'envelat del parc Ramon Barnils, serà presencial, serà el 25, 26, 28, 29 i 30, de 19 a 1 o de 19 a 2 h.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.