La Plataforma de Pensionistes de Sant Cugat té nova junta directiva

Només s'ha presentat una candidatura per a un relleu que s'ha hagut de posposar moltes vegades a causa de la pandèmia


  • Comparteix:

Quarta Assemblea de la Plataforma de Pensionistes de Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Quarta Assemblea de la Plataforma de Pensionistes de Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

L'assemblea de la Plataforma de Pensionistes de Sant Cugat ha aprovat aquest dilluns la constitució d'una nova junta directiva. Els deu noms s'han aprovat amb unanimitat, amb 44 vots presencials i quatre vots delegats. Aquest relleu de la junta s'hauria d'haver fet fa temps, però la pandèmia no els ha deixat fer-ho abans.

La nova Junta està formada per Ángeles Ansoleaga, Antonio Asensio, Sílvia Boix, Josep Maria Bové, Jordi Casas, Joan Fleta, Segundo Iglesias, Neus Medina, Josep Porta i Ángeles Santos.

L'assemblea d'aquest dilluns és la quarta que organitza la plataforma en els seus tres anys i nou mesos d'activitat. A part de l'elecció de la nova junta directiva, les diferents comissions que componen la plataforma han presentat un balanç general de què s'ha fet des de l'assemblea anterior. Neus Medina, membre de l'antiga junta, i que també forma part de la nova, ha afirmat que les últimes negociacions que han tingut amb l'Ajuntament han sigut molt positives i que perceben una "sensibilitat" per part de l'Ajuntament. Medina assegura que, encara que no sigui exactament tot el que volien i com ho volien, hi ha "una porta d'accés".

Pel que fa al balanç de l'activitat de l'antiga junta, Medina, ha destacat que creuen que han treballat i s'han mogut moltíssim, tot i que estan oberts a totes les crítiques que els vulguin fer. De la nova junta esperen "noves iniciatives i continuïtat en les seves reivindicacions".






Neus Medina

Esperem nova sàvia, perquè les persones que hem estat a la Junta des de l'inici, estem una mica esgotats. Esperem nova sàvia, esperem noves iniciatives i esperem una continuitat en les nostres reivindicacions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.