L'escola Pureza de María confina tots els grups de Primària després d'almenys 42 positius de Covid-19

La xifra de persones confinades, la majoria alumnes, supera ja les 350


  • Comparteix:

Escola Pureza de María / Foto: Pureza de María

Escola Pureza de María / Foto: Pureza de María

Tots els alumnes dels 18 grups de Primària, i un grup de P4, de l'Escola Pureza de María de Sant Cugat estan confinats a casa seva per culpa d'un brot de Covid-19. Diumenge només eren sis els grups aïllats, però s'han anat fent proves a la resta, i la xifra ha augmentat. Segons les dades facilitades per la conselleria d'Educació, aquest dimarts les persones afectades eren prop de 350, i 42 casos positius, però aquesta xifra ja ha crescut perquè des del Pureza han explicat a Cugat Mèdia que es continuen fent proves i seguint els protocols establerts per aquests casos.

Els cribratges realitzats també han detectat alumnes asimptomàtics, fet que ha fet créixer l'afectació, així com les trobades del cap de setmana entre famílies.

Els grups confinats mantenen les classes de manera telemàtica, segons ha explicat el centre.

La directora del Pureza de María, Núria Calvera, ha concretat que bona part dels confinaments es fan de manera preventiva i que es mantenen "vigilants". Per això ha fet una crida a "la tranquil·litat" i ha recordat que s'estan seguint tots els protocols. En aquest sentit, ha destacat la coordinació entre totes les administracions implicades, així com amb l'AFA de l'escola.

Protocol per casos de Covid a centres educatius
Els centres educatius tenen aquest curs un nou protocol per gestionar els casos positius de la Covid-19 i els contactes estrets a les aules. Els nous criteris estableixen tres circuits en funció de la immunitat de cada alumne o treballador, i de l'etapa educativa.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.