La cadena de papereries Legami Milano obre una botiga a Sant Cugat

L'establiment està situat al carrer de Santiago Rusiñol


  • Comparteix:

L'establiment

L'establiment "Legami Milano" situat al carrer Santiago Rusiñol / Foto: Cugat Mèdia

La cadena de papereria Legami Milano ha obert la seva primera botiga de l'estat a Sant Cugat, al carrer de Santiago Rusiñol, 29. La marca està present a l'Estat espanyol amb més de mil punts de venda, i a Itàlia, amb 26 botigues. Segons explica el representant de la companyia Santi Parés, han situat la botiga a Sant Cugat perquè pensen que, estratègicament, és 'un punt molt bo', ja que els encaixa el 'target' i el posicionament. Un altre dels motius és perquè diferents representants de la marca a l'Estat són de la ciutat.

La filosofia de la cadena és un nou concepte de papereria, basat en la funcionalitat que aquesta ofereix donant-li un valor afegit a través del disseny que Legami Milano li dona per tal de ser més atraient al públic.

La botiga de Sant Cugat compta amb tres treballadors i està oberta de dilluns a dissabte de 10 h a 13.30 i de 17 h a 20.30 h.

Legami Milano
Alguns productes de Legami Milano / Foto: Cugat Mèdia



Tall Santi Legami

Esperem que a la gent li agradi, que vegin que tenen moltes coses boniques per provar, per veure i per regalar. Sabem que el públic de Sant Cugat és una mica complicat però creiem que funcionarà molt bé. De fet el primer dia va ser un èxit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.