Gemma Aristoy diu que el brot del Pureza de María demostra que 'els protocols funcionen'

La regidora de Salut recorda a Cugat Mèdia que cal seguir amb les restriccions de la mascareta i la distància


  • Comparteix:

La regidora de Salut, Gemma Aristoy, en una imatge d'arxiu / Foto: Cugat Mèdia

La regidora de Salut, Gemma Aristoy, en una imatge d'arxiu / Foto: Cugat Mèdia

L'Ajuntament de Sant Cugat està seguint amb atenció el brot de Covid-19 de l'escola Pureza de María, però admet que ho estan vivint amb menys neguit que algun cas similar que va passar durant el curs passat. Així ho ha explicat la regidora de Salut, Gemma Aristoy, durant la tertúlia 'El Gall del Monestir', i ha ressaltat que casos com aquest 'demostren que els protocols de Salut funcionen', i han funcionat en aquest cas. Aristoy també ha aprofitat per recordar que cal mantenir les restriccions que continuen vigents com la mascareta i la distància, tant a les escoles com a resta d'activitats.

"Hem pogut recuperar molta de la vida d'abans, però hem de ser rigorosos mantenint les restriccions que queden", ha afegit.

La regidora de Salut ha assegurat no saber res encara de l'origen del brot del Pureza de María, però que confien saber-ho aviat.

La mateixa alcaldessa, Mireia Ingla, ha parlat de la situació amb la direcció del centre. En una piulada, Ingla ha explicat que ha posat l'Ajuntament a disposició de l'escola "de cara al que necessitin". "Ens han confirmat que estan bé, que segueixen els protocols establerts i que continuem amb les classes telemàtiques", relata. L'alcaldessa insta tothom que encara no es pot "abaixar la guàrdia, especialment en àmbits com l'escolar, on la vacunació està menys estesa".




Gemma Aristoy

Pot passar a qualsevol altre espai de la ciutat, tot i que els infants és qui menys vacunats estan, però existeixen encara unes mesures, mascareta, distància, i tot és per això, per evitar casos positius.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.