Quatre menors commuten una sanció per pintar grafits netejant zones boscoses


  • Comparteix:

Quatre menors del municipi han fet aquest cap de setmana treballs socials per haver pintat grafits en espais públics. Les tasques han consistit a netejar zones boscoses, amb les quals han commutat la sanció de 375 euros per incomplir l'ordenança municipal de convivència ciutadana.

Les tasques de neteja han estat supervisades pels membres de l'Agrupació de Defensa Forestal. La mesura pretén tenir una finalitat pedagògica i que serveixi als autors d'actes incívics a respectar més la ciutat.

Escoltem l'alcalde, Lluís Recoder.

Lluís Recoder

El que fem ara és que amb l'Agrupació de Defensa Forestal durant un cap de setmana han anat a netejar el sotabosc que és molt necessàri.


Perquè la commutació de sancions per treballs socials es pugui portar a terme, la mesura ha de ser acceptada pels pares dels menors.

En la mateixa línia, l'Ajuntament instarà els pares de sis menors que aquest dimarts han estat sorpresos pintant grafits a acceptar la commutació de la sanció per treballs socials.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.