Afectacions al trànsit aquest cap de setmana pel Cros Ciutat de Sant Cugat

La celebració del Cros Ciutat els dies 13 i 14 de novembre farà que alguns carrers estiguin tallats i que l'estacionament estigui prohibit en d'altres


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del Cros Ciutat / Foto: Localpres

Imatge d'arxiu del Cros Ciutat / Foto: Localpres

Amb motiu de la celebració del Cros Ciutat de Sant Cugat aquest dissabte i diumenge, hi haurà talls de carrers i restriccions d'aparcament. A continuació es detallen totes les afectacions previstes.

Talls de carrers
  • L'avinguda Puig i Cadafalch, des del carrer Domènec i Muntaner, en direcció a l'avinguda Corts Catalanes, estarà tallada a la circulació de vehicles els dos dies de 8 a 15 h.
  • L'avinguda Corts Catalanes, entre la rotonda de Can Calders i el carrer Pau Casals, estarà tallada a la circulació de vehicles els dos dies de 8 a 15 h.
  • L'avinguda Pla del Vinyet, entre Domènec i Muntaner i la plaça Rotary, estarà tallada a la circulació de vehicles els dos dies de 8 a 15 h.

  • No obstant això, es permetrà l'accés del veïnat a l'aparcament, tant d'entrada com de sortida. A més, l'accés a l'Hípica de Can Calders i a les pistes de petanca, només es podrà efectuar des de la rotonda Can Calders.

    Restriccions d'aparcament
  • A l'avinguda Josep Puig i Cadafalch estarà prohibit estacionar des del carrer Domènec i Muntaner fins a l'avinguda Corts Catalanes, des del divendres 12 de novembre a les 21 h, fins al diumenge 14 a les 17 h.
  • A l'avinguda Corts Catalanes estarà prohibit l'estacionament entre el camí de Can Calders i l'avinguda Josep Puig i Cadafalch, des del divendres 12 de novembre a les 21 h, fins al diumenge 14 a les 17 h.





    • Comparteix:

    OPINA

    Identifica't per comentar aquesta notícia.

    Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

    Avís important

    Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

    Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

    No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

    Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.