Les famílies de l'Escola de Música de Valldoreix: 'És del tot imprescindible disposar d'un nou edifici'

Les famílies reivindiquen que el projecte "continuï endavant segons els terminis marcats en el plec de condicions del concurs d'idees"


  • Comparteix:

Actuació dels alumnes de l'EMV a l'antic garden, aquest divendres / Foto: Cugat Mèdia

Actuació dels alumnes de l'EMV a l'antic garden, aquest divendres / Foto: Cugat Mèdia

Les famílies de l'Escola de Música de Valldoreix (EMV) reivindiquen que el projecte de construcció de l'ampliació de les instal·lacions del centre a l'antic garden de la vila tiri endavant 'segons els terminis marcats en el plec de condicions del concurs d'idees'. Aprofitant un concert dels alumnes aquest divendres al garden, les famílies han llegit un manifest on apunten que és 'imprescindible' el nou espai, ja que les actuals instal·lacions 'no compleixen estrictament amb les normatives establertes'.

D'aquesta manera, l'entorn de l'alumnat ha mostrat el neguit per les exigències d'una part del teixit associatiu de Valldoreix que exigeix a l'EMD l'anul·lació del projecte de música de la vila. Aquestes associacions aposten per un espai "multicultural" que aculli no només l'escola de música, sinó també altres col·lectius. En aquest sentit, les famílies de l'EMV recullen que segons el concurs d'idees per al nou edifici, un 24% dels espais es guardarien a usos polivalents per altres entitats.

Segons els familiars, el 60% dels alumnes de l'escola fan classe als mòduls instal·lats als terrenys del garden. Així, veuen els espais actuals com a "insuficients, insalubres i insegurs".



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.