Joan Bel, nou president del Club Muntanyenc Sant Cugat

La nova junta i el seu pla de treball s'han presentat als socis aquest dilluns


  • Comparteix:

Imatge de la nova junta del Club Muntanyenc / Foto: CMSC

Imatge de la nova junta del Club Muntanyenc / Foto: CMSC

El Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) ha presentat, aquest dilluns, la nova junta del club amb Joan Bel com a president, en substitució de Silvano Bendinelli. Bel ha aprofitat l'acte per explicar el pla d'actuació dels pròxims mesos, que inclou el nomenament de Jaume Llugany com a nou gerent del club, l'impuls de l'àrea de medi ambient i la creació de tres nous grups generacionals, dirigits als joves, les famílies i els jubilats, entre altres eixos de treball.

Bel, que ha estat soci del CMSC des que va arribar a Sant Cugat, fa 26 anys, ha explicat a Cugat Mèdia que està "molt content i il·lusionat" amb aquesta nova etapa. El nou president també ha aprofitat per agrair la feina feta per la junta anterior, especialment per la "bona gestió d'aquesta etapa tan dura de la pandèmia que hem patit tots", ha dit.

La nova junta també comptarà amb Alba Martínez i Fernando Cortizo a la vicepresidència; Amàlia Roig com a secretària; Joaquim Hernández com a tresorer; i els vocals Francesc Mullerat, Oliver Giralt, Eulàlia Camps i Jaidy Baringo.


Joan Bel

Quan fa 26 anys vaig venir a viure a Sant Cugat i tota la família ens vam apuntar al CMSC, poc em podia pensar que anys després seria el president de l'entitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.