Salvador Cot i Roser Palol parlen sobre com crear eines de país

La conferència ha tingut lloc aquest dijous dins del marc del cicle de xerrades 'Àgora 1 d'Octubre' organitzat per l'ANC Sant Cugat


  • Comparteix:

Roser Palol i Salvador Cot durant la xerrada / Foto: Cugat Mèdia

Roser Palol i Salvador Cot durant la xerrada / Foto: Cugat Mèdia

Salvador Cot (Eines de País) i Roser Palol (La Intersindical) han presentat 'Creant eines de país', una ponència dins del cicle de xerrades Àgora 1 d'Octubre, de l'ANC Sant Cugat. L'acte, que ha tingut lloc aquest dijous a la Casa de Cultura i ha comptat amb més d'una cinquantena d'assistents, ha servit perquè els dos ponents posessin sobre la taula el seu punt de vista sobre els passos necessaris per aconseguir la independència.

Palol ha explicat a Cugat Mèdia la fórmula FPD: fermesa, persistència i determinació. "Si ho fem així, tenim moltes més possibilitats d'aconseguir el nostre objectiu", ha dit.

Respecte al que s'ha fet fins ara, Polal considera que "el nostre moviment s'ha caracteritzat per un accés d'emocionalitat i per una falta de racionalitat" i que "és evident que no obtindrem el que volem simplement per ser bona gent o tenir la raó".

Finalment, un dels aspectes que els dos ponents han remarcat com a punts claus per a assolir la independència és "que tothom faci el canvi a les companyies d'obediència catalana i no espanyola", han dit. Així, consideren que almenys "molestarem una mica, farem pressió i podrem passar a la següent fase".


Roser Palol

Jo crec que el nostre moviment s'ha caracteritzat per un accés d'emocionalitat i per una falta de racionalitat. Ens hem deixat portar per emocions molt boniques i s'han fet creure coses com que obtindríem el que voldríem perquè érem bona gent, teníem la raó, etc. Això és molt evident que no és així



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.