El Mercat de Puces del Joan Maragall torna després de dos anys

Les joguines i la roba de nens són els productes més venuts


  • Comparteix:

Visitants miren les paradetes de la 16a edició del Mercat de Puces del Joan Maragall / Foto: Cugat Mèdia

Visitants miren les paradetes de la 16a edició del Mercat de Puces del Joan Maragall / Foto: Cugat Mèdia

Les joguines i la roba per a infants han estat els productes estrella a la 16a edició del Mercat de Puces de l'escola Joan Maragall que s'ha celebrat aquest dissabte a la pista poliesportiva del centre educatiu. L'activitat, organitzada per l'AFA del centre, ha comptat amb 34 parades que han venut diferents productes i que ha tornat a organitzar-se després de dos anys d'absència per la Covid-19.

El mercat de segona mà ha obert les portes a les 10.30, moment on els visitants han començat a entrar a veure les paradetes. Una de les organitzadores de l'activitat i membre de l'AFA Núria Foj ha explicat que tenien ganes de reprendre l'activitat. "Ha estat una gran il·lusió, perquè durant aquests dos anys hem estat completament parades amb moltes ganes de fer el mercat, però sense cap mena de possibilitat. Llavors, teníem molta il·lusió i ho hem agafat amb moltes ganes".

El mercat ha comptat amb un taller gratuït de reparació de bicicletes, on els visitants han pogut portar els seus bicicles per reparar-los amb l'ajut de dues persones. Foj ha mencionat que sempre intenten buscar tallers relacionats amb la sostenibilitat, ja que aquesta és la seva filosofia. "Sempre intentem fer alguna proposta que estigui relacionada amb temes de sostenibilitat, reutilització, reparació, ja que és una mica la filosofia del mercat per tal d'anar introduint aquests temes".

A les paradetes, s'han pogut trobar productes de tota mena, però la Núria Foj ha destacat que a l'edició de tardor els articles més venuts sempre són les joguines i la roba dels més petits, ja que s'aproximen les festes de Nadal. Els nens i nenes de sisè han aprofitat l'activitat per vendre les seves joguines per poder ajudar a pagar el seu viatge de final de curs. "Sempre hi ha parades de nens i això és molt bonic, perquè ells mateixos es gestionen les joguines que volen vendre i guanyen els seus propis diners", ha conclòs.

A més, el Mercat de Puces també ha realitzat una rifa d'unes arracades artesanes entre els compradors. Els números s'han repartit entre les taules que després han distribuït entre els seus compradors. També, s'ha fet un concurs entre les paradetes per tal d'incentivar la seva decoració. Els guanyadors del concurs han rebut un val per la botiga BioPompas de Sant Cugat i unes calces de la marca Kokoro.





Núria Foj

Ha estat una gran il·lusió, perquè durant aquests dos anys hem estat completament parades amb moltes ganes de fer el mercat, però sense cap mena de possibilitat. Llavors, teníem molta il·lusió i ho hem agafat amb moltes ganes. Estem molt contentes de tornar a estar aquí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.