Així viurà Sant Cugat el 25-N

La manifestació del 25-N és aquest dijous, a les 19.30 h, davant de l'estació de FGC


  • Comparteix:

Imatge de la marxa de torxes amb motiu del 25-N del 2019 / Foto: Cugat Mèdia

Imatge de la marxa de torxes amb motiu del 25-N del 2019 / Foto: Cugat Mèdia

La plaça de la Vila acull, aquest dijous a les 12 h, l'acte institucional i la lectura del manifest amb motiu del 25-N, el Dia Contra les Violències Masclistes. L'esdeveniment, organitzat per l'Ajuntament de Sant Cugat, també comptarà amb l'actuació musical de Maria del Alar, a la veu, i Marta Cervera, al piano. D'altra banda, la plaça de Lluís Millet serà el punt de trobada, a partir de les 19.30 h, de la manifestació convocada pels Col·lectius feministes del Vallès Occidental, entre els quals hi ha Hora Bruixa, per condemnar l'augment de les violències masclistes.

Al final d'aquesta manifestació, es durà a terme una performance en la qual hi participaran els diferents col·lectius i entitats feministes locals.

Paral·lelament, per a aquest dijous també s'ha organitzat l'emissió del programa de ràdio Planeta Violeta 'Especial 25-N'; la projecció del documental 'Las tres muertes de Marisela Escobedo', a les 18 h, a la Casa de Cultura; i el partit mixt amb el primer equip femení i el primer equip masculí del Sant Cugat FC, a les 20 h, a la ZEM Jaume Tubau.

A més, a banda dels actes del mateix 25-N, s'han organitzat a Sant Cugat més d'una vintena d'activitats repartides entre unes tres setmanes. Pots consultar aquí el programa complet dels actes de commemoració del 25-N.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.