Sant Cugat acull un cicle per reflexionar sobre el passat colonial català

Xerrades, activitats infantils, música i teatre configuren la proposta, organitzada per Fora de Quadre


  • Comparteix:

Quins són els llaços entre Catalunya i Guinea Equatorial? / Foto: Fora de Quadre

Quins són els llaços entre Catalunya i Guinea Equatorial? / Foto: Fora de Quadre

La vinculació de Catalunya i de Sant Cugat amb el colonialisme a l'Àfrica es posa sobre la taula amb el cicle 'Guinea Equatorial i el passat colonial català'. Es tracta d'una proposta de l'associació Fora de Quadre que portarà xerrades, activitats infantils, musicals i teatre a diferents equipaments de la ciutat. La primera activitat és aquest divendres, a l'Ateneu Santcugatenc, amb una xerrada a càrrec de la historiadora Celeste Muñoz a les 18.30 h sota el títol 'Guinea Equatorial: una colònia catalana a l'Àfrica?'.

Activitats

  • Divendres, 26 de novembre. 18.30 h. Ateneu Santcugatenc. Xerrada 'Guinea Equatorial: una colònia catalana a l'Àfrica?', a càrrec de la historiadora de la Universitat de Barcelona Celeste Muñoz.

  • Dijous, 2 de desembre. 18 h. Biblioteca Mira-sol-Marta Pessarrodona. Contes infantils amb Remei Sipi per a infants a partir de 4 anys. Cal inscriure's a la mateixa biblioteca.

  • Dissabte, 4 de desembre. 12 h. Restaurant Pet de Llop (avinguda de la Verge de Montserrat, 4, la Floresta). 'Música i llibertat d'expressió', amb Marga Mbande i DJ Golfo de Guinea.

  • Divendres, 10 de desembre. 20 h. Teatre de Mira-sol. 'Annobón', obra de teatre coproduïda pel Festival Grec. Entrades aquí.

  • Dimarts, 14 de desembre. 19 h. Cal Temerari. Xerrada 'Afrodescendència: identitats i referents', una conversa amb l'escriptora Fumilayo Johnson Sopale i l'editora de PotoPoto Alejandra Evui Salmerón, moderada per la periodista Bea Duodu.



    • Comparteix:

    OPINA

    Identifica't per comentar aquesta notícia.

    Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

    Avís important

    Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

    Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

    No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

    Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.