L'episodi de pluja deixa a Sant Cugat acumulacions d'aigua, però cap incident greu

La ciutat ha registrat una acumulació més de 60 litres per metre quadrat


  • Comparteix:

El carrer de Salvador Espriu, aquest dimecres a la tarda / Foto: Cugat Mèdia

El carrer de Salvador Espriu, aquest dimecres a la tarda / Foto: Cugat Mèdia

L'episodi de precipitacions passa per Sant Cugat sense deixar incidències importants, a banda d'alguns punts amb acumulacions d'aigua. Des d'aquest dimarts al migdia, els Bombers de la Generalitat només han hagut d'intervenir per un forat d'ascensor inundat. La ciutat ha registrat més de 60 litres per metre quadrat d'acumulació d'aigua des que va començar l'episodi, segons dades de l'estació del Servei Meteorològic de Catalunya ubicada al CAR Sant Cugat. En aquest mateix punt, la ratxa de vent més intensa ha arribat als 31,3 quilòmetres per hora. La previsió és que continuï plovent a Sant Cugat fins aquest divendres.

Un dels punts on més s'ha fet notar l'aiguat és a tocar del CAP Sant Cugat, amb una acumulació d'aigua al carrer de Salvador Espriu.


Davant l'incident, els serveis de neteja viària i la brigada municipal treballen des d'aquest dimarts per mantenir nets els embornals. Entre la Policia Local, Protecció Civil, l'ADF i els serveis municipals s'han realitzat intervencions sobretot per sufocar aquestes acumulacions, que eventualment han obligat a tallar alguns carrers. Fins i tot, s'ha donat el cas de tres cotxes atrapats arran de la inundació.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.