Neix Alcohòlics Anònims de Sant Cugat, amb seu al carrer Monestir


  • Comparteix:

L'associació 'Alcohòlics Anònims' acaba d'inaugurar una seu a Sant Cugat, després que un dels membres santcugatencs de la delegació rubinenca hagi decidit obrir un centre a la nostra ciutat. Es tracta d'una associació autofinançada pels seus membres i que pot ajudar a totes aquelles persones que tenen problemes d'addicció a la beguda.

La nova associació d'Alcohòlics Anònims de Sant Cugat es reuneix ja a l'església evangèlica del carrer Monestir, al número 44, cada dimecres a dos quarts de 8 de la tarda. Com totes les altres associacions germanes d'arreu de Catalunya, és aconfessional, s'autofinança i pretén donar suport a les persones que tenen problemes amb la beguda perquè puguin deixar de beure.

En declaracions al magazin d'aquesta emissora, dos dels membres de l'associació han presentat la nova entitat i han recordat que la primera passa per les persones que cauen en l'alcoholisme és admetre la seva adicció.

Emilio

És una malaltia reconeguda per la OMS, amb tendència a la recaiguda i un dels problemes és quet'enganyes a tu mateix


Segons han explicat, els membres d'aquesta associació són tant homes, com dones, de totes les edats -tot i que la mitjana d'edat se situa a l'entorn dels 40 anys- i també són persones de tots els estrats de la societat.

A més, han volgut exposar que el que es fa a les sessions de l'associació és parlar de les pròpies experiències amb l'alcohol i la vida, perquè els altres membres puguin aprendre'n i no caure en els mateixos errors. D'aquesta manera, Alcohòlics Anònims els dóna eines per poder viure sense la beguda. Escoltem un dels seus membres.

Satur

El programa t'ensenya a viure sense la beguda, a viure sense la crossa que representa l'alcohol quan beus


Finalment han recalcat que l'alcoholisme és una malaltia incurable i que el lema que els mou és dir 'no' a la primera copa.

Per aquelles persones que vulguin més informació, poden trucar al telèfon 93 317 77 77 o adreçar-se a la seu de l'associació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.