Denuncien el presumpte comportament sospitós d'un home a l'entorn del Gerbert d'Orlhac

A la denúncia s'especifica que l'home en cap cas hauria parlat a la nena afectada ni s'hi hauria acostat


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu dels Mossos d'Esquadra / Foto: Flickr Mossos

Imatge d'arxiu dels Mossos d'Esquadra / Foto: Flickr Mossos

Una família de l'escola Gerbert d'Orlhac ha interposat una denúncia als Mossos d'Esquadra, aquest dimecres a la tarda, a causa d'un incident que ha patit la seva filla de deu anys. La nena, alumna de cinquè de primària del centre, tornava a l'escola, sola, després de dinar, quan un cotxe ha parat al seu costat. A continuació, el conductor ha sortit del vehicle, fet que ha espantat la nena i ha provocat que aquesta arranqués a córrer cap a l'escola, que es trobava a uns 100 metres de distància. Segons els Mossos d'Esquadra, a la denúncia s'especifica que l'home en cap cas hauria parlat a la nena ni s'hi hauria acostat.

Des de la direcció del centre, s'ha informat ràpidament a les famílies a través d'un correu electrònic, al qual ha tingut accés Cugat Mèdia. En aquesta comunicació, també s'informa els pares i mares de la voluntat del centre de realitzar alguna mena de formació a l'alumnat per dotar d'estratègies els infants que es puguin trobar en una situació similar.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.