La Fira de Nadal recupera la normalitat i porta a la plaça d'Octavià l'esperit nadalenc

Des de formatges fins a joies, més de 20 casetes ofereixen productes artesanals i de proximitat


  • Comparteix:

Un any més, la tradicional Fira de Nadal i Artesans de Sant Cugat s'instal·la al centre de la ciutat. Enguany, es recupera certa normalitat i hi haurà més paradetes que l'any anterior. En total, 26 casetes lluiran els seus productes a la plaça d'Octavià fins al 24 de desembre. Una àmplia varietat de productes artesans, des de joies fins a formatges, ens apropen gran quantitat d'idees per regalar en aquestes dates. Els paradistes encaren amb optimisme la fira d'aquest any.

CONSULTA AQUÍ EL PROGRAMA DE NADAL

A la Fira de Nadal també hi ha propostes per als més petits de casa. En una les casetes, la companyia la Pua ofereix concerts i espectacles.

La Lucía Cladellas és una de les paradistes a la caseta 'Hazelnut jewerly & Nus for design' i explica que el cap de setmana és quan hi ha més gent i anima a la ciutadania a apropar-s'hi, ja que dona "ambient nadalenc" a la ciutat. La Tanit Sospedra i l'Anastasia Julià són dependentes a la caseta de la Floristeria Blooms i han remarcat que aquest any "està més tranquil del que és habitual en aquestes dates". Esperen que, amb els dies, la gent "s'animi" i s'apropi a la plaça.

Aquesta, però, no és l'única fira que aterrarà a Sant Cugat durant el Nadal. A les Planes, l'11 de desembre hi haurà la Fira de Santa Llúcia, i a la Floresta, el 18 i 19 de desembre, s'instal·larà el Mercat artesà nadalenc. Per últim, del 2 al 5 de gener s'establirà a la ciutat la Fira de Reis.




Tanit / Anastasia / Lucía

Aquest any està més tranquil del que és habitual en aquestes dates, esperem que es vagi animant amb els dies / Molt interessant veure ambient i esperem que vingui més gent / Durant la setmana no ve gaire gent i els caps de setmana n'hi ha més, animo a la gent que vingui perquè dona ambient nadalenc



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.