Ferrocarrils restableix el servei de la línia S1 de FGC amb els horaris habituals de cap de setmana

El tram entre Terrassa Rambla i les Fonts, on hi va haver el desprendiment, resta tancat, però s'ofereix servei alternatiu per carretera


  • Comparteix:

Imatge de l'esllavissada, a l'entrada del túnel de Terrassa / Foto: Canal Terrassa

Imatge de l'esllavissada, a l'entrada del túnel de Terrassa / Foto: Canal Terrassa

La línia S1 de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), que dona servei a Sant Cugat, torna a funcionar amb normalitat entre Sant Cugat i Plaça Catalunya amb els horaris habituals de cap de setmana , tot i que el tram entre Terrassa Rambla i Les Fonts es manté tancat i s'ofereix servei alternatiu per carretera. L'esllavisada, que es va produir aquest divendres a la tarda a la sortida del túnel de l'estació de Terrassa Rambla, va fer que la línia S1 es veiés afectada amb alteracions horàries.




En declaracions als mitjans recollides per Canal Terrassa, els Bombers han explicat que l'avís que han rebut feia referència a "unes explosions". En tot cas, encara no s'ha determinat la causa de l'incident. Ara, el cos està estudiant juntament amb FGC la manera més efectiva de sanejar la zona per facilitar el pas dels combois. El que sí que han fet és assegurar la zona i tallar carrils de vehicles propers per seguretat, per si es produeix un nou despreniment.

Davant de la situació, Protecció Civil ha activat la fase de prealerta del pla d'emergències Ferrocat a conseqüència de l'esllavissada.

A la mateixa hora s'ha produït una averia a la catenària que ha obligat els combois a circular per una única via entre Mira-sol i Rubí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.