'Fa una hora i mitja que espero el bus per arribar a Rubí'

Els usuaris afectats per l'esllavissada dels FGC han hagut d'esperar a l'estació de Sant Cugat un bus que els portés al seu destí


Temes relacionats

Ferrocarrils restableix el servei de la línia S1 de FGC amb els horaris habituals de cap de setmana ( 3/des/21)


  • Comparteix:

L'esllavissada que ha afectat aquest divendres la línia S1 dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) ha deixat aturats a Sant Cugat desenes de passatgers durant més d'una hora. A la temperatura hivernal de sis graus, les persones que es dirigien al vespre a qualsevol estació entre Sant Cugat i Terrassa, han hagut d'esperar a la intempèrie un dels pocs autobusos que s'han posat a la disposició dels passatgers com a alternativa al FGC. La multitud es queixava principalment de 'la falta d'informació', tant pel que fa a la incidència del FGC com també a la freqüència dels autobusos alternatius.

Darrere de l'estació, la gent feia cua mentre veia marxar algun bus de tant en tant. "Fa una hora i mitja que m'espero amb aquest fred, i no he vist sortir més de tres o quatre busos", lamenta la rubinenca Laura Martínez. Una altra passatgera, María Méndez, segons explicava, anava pel mateix camí. "Portem 40 minuts passant fred, no està malament per acabar la setmana", es queixava. Finalment, Mubashr criticava la falta d'informació que han rebut els afectats. "No ens han informat de res, no sé a quina hora arribaré a casa i a sobre demà també treballo a primera hora", ha dit.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.