L'exposició de Kim Manresa i un taller de capoeira, protagonistes de la Nit més Jove d'avui


  • Comparteix:

Les propostes d'aquest febrer inclouen també el passi de la pel·lñicula 'El Odio' i les habituals activitats esportives

Les propostes d'aquest febrer inclouen també el passi de la pel·lñicula 'El Odio' i les habituals activitats esportives

Una visita guiada per l'exposició 'Santcugatencs també. Instants de mestissatge', dl fotògraf Kim Manresa, i un taller de capoeira, són les principals novetats de la nova edició La Nit més Jove d'aquest mes de febrer, que se celebra avui. La iniciativa d'oci nocturn alternatiu que organitzen l'Ajuntament i l'Ateneu oferirà, a més, el passi de cinema amb la pel·lícula 'El odio', així com les habituals activitats esportives.

La nova edició de la Nit més Jove arriba aquesta nit carregada de noves activitats adreçades pels més joves del municipi. La novetat més destacada és la visita guiada per l'exposició 'Santcugatenc també. Instants de mestissatge', del fotògraf local Kim Manresa, que acull des del passat novembre el Museu de la ciutat.

Aquesta activitat pretén mostrar les diversitats que ofereix el municipi, i fer-ho, a més, d'una forma lúdica i amb un to humorístic per tal que la proposta sigui més atractiva pels joves. Així ho ha explicat el tinent d'alcalde de joventut, Toni Ramon.

Toni Ramon

Aprofitant el marc del claustre del Monestir, hem organitzat una visita guiada per l'exposiciño de Kim Manresa, la qual ens parla de la diversitat dels ciutadans de Sant cugat.


A banda, per aquesta nit també s'han programat un taller de capoeira, que es realitzarà al claustre del Monestir, així com un tast de menjar i beure de diferents indrets del món.

A part d'aquestes novetats però, Toni Ramon ha explicat que els joves santcugatencs també podran gaudir de les iniciatives que ja funcionen habitualment, com la sessió de cinema, avui amb la pel·lícula 'El odio' i que es realitzarà a la plaça Pep Ventura. Tampoc no hi faltaran les activitats esportives que es faran al Pavelló Municipal, i que segons el tinent d'alcalde, són les propostes de més èxit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.