Mossos i Policia Local eviten una 'rave' a Sant Cugat amb més de 60 persones

S'han identificat quatre persones com a suposats organitzadors


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del camp de golf de Can Sant Joan / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu del camp de golf de Can Sant Joan / Foto: Cugat Mèdia

Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local han impedit la celebració d'una 'rave' al camp de golf de Can Sant Joan, tancat des del 2018. L'operatiu va tenir lloc el cap de setmana passat a la nit i els efectius policials van identificar quatre persones com a presumptes responsables de l'organització de la festa, que va aplegar entre 60 i 70 persones, segons fonts municipals. La Policia Local tramitarà una denúncia per organització d'una activitat recreativa sense l'autorització corresponent.

Segons han concretat a Cugat Mèdia els Mossos d'Esquadra, les patrulles es van adreçar fins al camp en tenir coneixement d'una possible festa multitudinària sense permisos. En arribar, es van trobar una concentració de vehicles i de persones, i a l'interior de les instal·lacions un grup més reduït que va ser identificat, ja que portaven equips de so, begudes alcohòliques i menjar.

Els cossos policials van intervenir els equips de música i dirigir els assistents a abandonar voluntàriament l'espai, sense que es produís cap incident.

Detenció
A més, la Policia Local ha detingut aquest dimecres una persona per un delicte contra la salut pública. El presumpte autor va ser enxampat en un intercanvi de droga i diners a l'entorn del Centre Comercial Sant Cugat, segons ha explicat l'Ajuntament.

El detingut està a l'espera de passar a disposició judicial.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.