La Unió Santcugatenca engega un programa de residències artístiques

L'objectiu és donar suport a propostes de dansa, teatre i cultura popular d'arrel amb la cessió d'espais i recursos


  • Comparteix:

Un dels actes de la nova seu de la Unió Santcugatenca / Foto: Jordi Garcia

Un dels actes de la nova seu de la Unió Santcugatenca / Foto: Jordi Garcia

La Unió Santcugatenca, amb el suport de l'Ajuntament de Sant Cugat, engega per primera vegada un programa residències artístiques el primer semestre del 2022, cedint l'ús d'espais i recursos per al desenvolupament de qualsevol proposta dins l'àmbit de les arts en viu. L'objectiu és donar suport a la creació cultural i artística en els àmbits de la dansa, el teatre i de la cultura popular d'arrel d'artistes individuals i col·lectius, tant de Sant Cugat com de l'àrea metropolitana, segons ha expressat l'entitat en un comunicat. El programa també contempla la inclusió de persones o col·lectius que tinguin un projecte iniciat o bé de caràcter emergent.

Les propostes escollides disposaran de les aules de cos i espais polivalents de la nova seu en horari de matins i de migdies, completant una estada d'entre un i tres mesos en total durant el primer semestre del 2022, de gener a juny. A més a més, s'oferirà un servei d'acompanyament artístic i de suport a la confecció dels projectes i una dotació econòmica de fins a 500 € per proposta.

El període de sol·licitud d'inclusió al programa de residències, que es pot fer en línia a través del següent formulari, finalitzarà el diumenge 19 de desembre. El 30 de desemebre se'n farà la resolució provisional.

Les bases de la convocatòria es poden consultar en aquest altre enllaç.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.