Les escoles de ciclisme de la UCSC i l'OMET comparteixen una passejada en bicicleta

Els ciclistes amb més experiència han allargat el recorregut i han arribat a fer 35 quilòmetres


  • Comparteix:

Alguns dels ciclistes, en el moment de sortir del parc de Can Vernet / Foto: Cugat Mèdia

Alguns dels ciclistes, en el moment de sortir del parc de Can Vernet / Foto: Cugat Mèdia

Les escoles de ciclisme de la Unió Ciclista Sant Cugat (UCSC) i de l'OMET s'han trobat aquest dissabte al matí al parc de Can Vernet per fer junts una excursió en bicicleta que els ha dut fins al torrent dels Alous. Els ciclistes amb més experiència ja venien del parc de Ramon Barnils i també han baixat després pel darrere del polígon de Can Sant Joan, de manera que en total han fet uns 35 quilòmetres. Els infants n'han fet uns 22.

El coordinador de l'escola de ciclisme de l'OMET, Pau Alemany, ha explicat abans de començar que per la sortida s'han ajuntat ciclistes de diferents edats i nivells: "hi participen nois i noies des d'ESO fins a algun que arriba a ser de 4t de primària. Tenim tota aquesta franja d'edat, i en principi està plantejat que es divideixin en grups homogenis. Aleshores cada grup fa la mateixa ruta, però orientada al nivell més específic de cada grup".

Per part de la UCSC, el seu president, Oriol Cusó, ha comentat que hi han participat unes 40 persones i ha destacat la importància que l'excursió hagi reunit les dues escoles: "hi ha l'aspecte de la germanor: que es coneguin els dos grups. Tots ens estimem el món del ciclisme i el que volem és que vagi creixent i que els nanos pugin amb educació i tècnica, i que vagin millorant".




Pau Alemany

Hi participen nois i noies des d'ESO fins a algun que arriba a ser de 4t de primària. Tenim tota aquesta franja d'edat, i en principi està plantejat que es divideixin en grups homogenis. Aleshores cada grup fa la mateixa ruta, però orientada al nivell més específic de cada grup

Oriol Cusó

Hi ha l'aspecte de la germanor: que es coneguin els dos grups. Tots ens estimem el món del ciclisme i el que volem és que vagi creixent i que els nanos pugin amb educació i tècnica, i que vagin millorant



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.