Les Planes es vesteix de Nadal amb la Fira de Santa Llúcia

La Comissió de Festes del barri també ha organitzat una paellada popular i solidària per a La Marató de TV3

Diverses dones compren a una parada de la fira / Foto: Ajuntament (Lali Puig)

Societat

Publicat el 11/des/21 per Maria Bragós

L'esperit nadalenc ha arribat al barri de Les Planes, que aquest dissabte ha celebrat la tradicional Fira de Santa Llúcia amb diverses paradetes de Nadal. La fira s'ha fet coincidir, de fet, amb el Mercat de Pagès al barri, una iniciativa resultat dels Pressupostos Participatius 2020-21 que vol apostar pel consum de productes de temporada, ecològics i de proximitat. A més, des de la Comissió de Festes de Les Planes s'ha organitzat una paellada popular i un 'caldo solidari' amb l'objectiu de destinar-ne els beneficis a La Marató de TV3. Per la paella i el brou s'han venut més de 60 tiquets, i alguns dels productes de la fira també estaven pensats per contribuir amb La Marató de TV3.

La presidenta de la Comissió de Festes de Les Planes, Eva Puigjaner, ha explicat que a la Fira de Santa Llúcia, hi intervenen totes les associacions del barri. "Hi ha la gent gran que fa treballs manuals i després els ven, l'associació de veïns ven plantes de Nadal, i l'associació de dones també fa treballs manuals", ha comentat Puigjaner.

Parlant de la paellada popular, ha destacat la solidaritat del barri: "és un barri molt solidari, i aquest any hem decidit que podríem contribuir amb La Marató i hem fet una paella popular. També hem fet un caldo solidari, perquè aquí fa molt fred i ve de gust una tassa de caldo. Tot el que recollim anirà directe cap a La Marató".







DECLARACIONS

Eva Puigjaner

Hi intervenen totes les associacions. Hi ha la gent gran que fa treballs manuals i després els ven, l'associació de veïns ven plantes de Nadal, i l'associació de dones també fa treballs manuals... Anem fent coses dins del barri que després utilitzen per treure quatre diners per les seves despeses de l'associació

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Eva Puigjaner

És un barri molt solidari, i aquest any hem decidit que podríem contribuir amb La Marató i hem fet una paella popular. També hem fet un caldo solidari, perquè aquí fa molt fred i ve de gust una tassa de caldo. Tot el que recollim anirà directe cap a La Marató

Your browser doesn’t support HTML5 audio