La pavimentació del camí que du a l'escola Avenç es farà l'estiu vinent

L'alcaldessa ha explicat que aprofitaran les vacances per arranjar el camí del Crist Treballador


  • Comparteix:

La pavimentació de la part que queda pendent del camí del Crist Treballador, on s'ubica l'escola Avenç, es completarà a l'estiu, segons ha especificat l'alcaldessa, Mireia Ingla, per aprofitar les vacances escolars. Durant el programa 'Línia directa' de Cugat Mèdia, Ingla ha recordat que no es pot asfaltar perquè es tracta d'una zona protegida, però que s'ha fet una primera part d'arranjament davant el Club de Tennis Natació Sant Cugat per evitar la polseguera a les pistes. Es tracta d'un tram més petit, que es va poder fer amb un contracte menor, i ara queda pendent l'altra part. A més, dos cops per setmana es rega el camí per evitar les molèsties de la pols.



Ingla també ha recordat que l'Ajuntament ja ha arranjat el caminet que connecta amb l'escola per facilitar l'accés a peu i convertir-lo en un camí escolar segur.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.