L'Ajuntament prepara un nou contracte neteja adaptat al creixement de Sant Cugat

L'alcaldessa diu al programa 'Línia directa' que "Sant Cugat és una ciutat neta, però que podria estar-ho més"


  • Comparteix:

Els serveis municipals com el de la neteja no s'han adaptat al ritme de creixement de la ciutat i per això que l'Ajuntament està redactant un nou contracte. L'alcaldessa ho ha explicat al programa 'Línia directa' de Cugat Mèdia en resposta a diferents preguntes de ciutadans crítics amb la neteja d'alguns punts de Sant Cugat. Mireia Ingla ha dit entendre la percepció de molts ciutadans, als quals ha assegurat que la neteja dels carrers és 'una prioritat'.

L'alcaldessa, Mireia Ingla, reconeix que cal més neteja a la ciutat, i ha explicat que el motiu és que el servei actual de recollida de residus "no està pensat per una ciutat tan gran".

"Hem estirat el servei, però ja no el podem estirar més perquè està caducat", ha explicat Ingla, qui també ha avançat que s'està treballant en el nou contracte perquè estigui dimensionat a les necessitats del municipi. I ha concretat que espera que la nova adjudicació estigui en marxa abans d'acabar el mandat.

Tot i així, també ha demanat la col·laboració dels ciutadans davant situacions que "fan vergonya", com és el cas de brossa fora dels contenidors. Una qüestió que, ha dit, no sempre depèn dels serveis municipals, sinó també del civisme dels ciutadans.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.