El Parc Jove, la gran novetat per a la franja d'edat 'oblidada' per Nadal

El parc de Ramon Barnils serà l'epicentre de més d'una trentena d'activitats pensades per als joves


  • Comparteix:

La carpa del Parc Ramon Barnils que es farà servir pel Parc Jove es va fer servir per Festa Major i ja no es va desmuntar / Foto: Cugat Mèdia

La carpa del Parc Ramon Barnils que es farà servir pel Parc Jove es va fer servir per Festa Major i ja no es va desmuntar / Foto: Cugat Mèdia

El jovent de Sant Cugat podrà gaudir de més d'una trentena d'activitats pensades, exclusivament, per la franja d'edat entre els 11 i els 18 anys. El lloc triat per l'ajuntament és el Parc de Ramon Barnils, on s'han instal·lat diferents espais on es faran les diferents activitats des del 26 de desembre fins al 4 de gener. La tinenta d'alcaldia de Cultura, Esther Madrona, va explicar, a una entrevista a Cugat Mèdia, que aquest nou espai s'ha dissenyat amb l'objectiu de crear un 'Nadal transversal' i trencar amb la idea d''assimilar el Nadal només amb els infants'.

Madrona, també, ha posat en relleu que amb el Parc Jove, els joves podran tenir un espai de referència per Nadal on poder fer activitats des del matí i fins al vespre.

Els joves de Sant Cugat hi podran trobar tots tipus d'activitats, des de escape rooms, concurs de curtmetratges, taller de percussió, inflables extrems o un taller d'skate.

CONSULTA AQUÍ EL PROGRAMA COMPLET DE NADAL





Esther Madrona

Teníem ganes de trencar amb aquesta idea d'assimilar només el Nadal amb els infants, que el Nadal tot ha d'estar fet a mida per ells i resulta que hi ha un sector molt gran de la població, que són els joves, que quedava una mica penjat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.