L'Ajuntament posa un generador a disposició dels veïns de l'edifici de Ragull sense llum

L'alcaldessa s'ha posat en contacte amb Endesa per "accelerar els treballs de contractació i instal·lació dels comptadors"


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de l'edifici afectat / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu de l'edifici afectat / Foto: Cugat Mèdia

Solució provisional per als veïns del número 7 de l'avinguda de Ragull, un immoble que porta sense electricitat des de fa un any. Per mitigar la situació, l'Ajuntament ha posat al servei de la comunitat un generador per proporcionar llum a l'edifici 'els dies que siguin necessaris'. Tot plegat ho ha donat a conèixer l'alcaldessa, Mireia Ingla, a través d'un fil de Twitter, on també explica que ha contactat amb Endesa per 'mirar d'accelerar els treballs de contractació i instal·lació dels comptadors'. A banda del generador, el consistori també ha contractat una empresa per fer les tasques de legalització, connexió i posada en funcionament de la instal·lació fins que l'edifici estigui connectat a la xarxa elèctrica.

Ingla adment que el generador "no és silenciós i pot generar algunes molèsties al veïnat", però confia que seran "comprensius i tindran paciència fins que se solucioni" tot plegat. "Segur que la Nit de Nadal disposaran de llum i podran celebrar les festes amb tranquil·litat", espera Ingla.

L'alcaldessa ha posat en valor la "gran feina" dels Serveis Urbans municipals i de Protecció Civil de l'Ajuntament, i també ha agraït la tasca de seguiment dels equips instal·lats a Citelum.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.