Árboles Amarillos, un grup de música inclusiu del Taller Jeroni de Moragas, celebra un concert al Celler Modernista

L'acte, celebrat en el marc del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat del 3 de desembre, ha comptat amb una desena de músics


  • Comparteix:

Árboles Amarillos, del Taller Jeroni de Moragas, al Celler Modernista / Foto: Cugat Mèdia

Árboles Amarillos, del Taller Jeroni de Moragas, al Celler Modernista / Foto: Cugat Mèdia

Àrboles Amarillos, un grup musical santcugatenc del Taller Jeroni de Moragas format per membres amb diversitat funcional, ha celebrat aquest divendres un concert amb esperit nadalenc al Celler Modernista. L'activitat, que ha tingut lloc en el marc del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat del 3 de desembre, ha comptat amb una desena de músics; format per dos vocalistes, instruments de percussió, un teclat i una guitarra. Interpreten temes versionats i algun de propi d'una àmplia varietat d'estils; des del pop, rock fins al flamenc i la música fusió. 'Cohesió, pertinença de grup, concentració... a través de la música hem pogut donar cobertura a unes necessitats específiques que tenien els nois', ha explicat a Cugat Mèdia un dels directors del grup i membre del Centre Ocupacional de l'entitat, Rubén Gómez.

"M'agrada tocar pel públic i em fa sentir molt bé", ha expressat un dels percussionistes del grup, Javi Cuellar, que toca els bongos i és un dels que va pensar el nom.

En aquest acte han assistit altres membres del Taller Jeroni de Moragas, una entitat social formada per més de 100 persones i orientada a la inclusió social i laboral de persones adultes amb diversitat funcional intel·lectual, malaltia mental i trastorn de l’espectre autista (TEA).

"Volem que aquest Nadal sigui únic per tothom, i per això hem organitzat aquest concert, perquè tots tenim dret a gaudir de la música", ha destacat l'alcaldessa, Mireia Ingla. A l'acte també han assistit la tinenta d'alcaldia de Cultura, Esther Madrona, i la regidora de Ciutadania, Gemma Aristoy.

El concert també havia de comptar amb el grup musical Clams, però finalment no ha pogut assistir per un cas d'un positiu de Covid-19.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.