Sant Cugat demostra un any més la seva solidaritat amb la Marató de TV3

Diverses activitats han donat suport a la lluita contra els problemes de salut mental


  • Comparteix:

Sant Cugat ha demostrat un any més el compromís i la solidaritat amb La Marató de TV3, que aquest any lluita per la visibilització dels problemes de salut mental. Sota el lema 'La Marató que trenca murs', la ciutadania ha pogut participar en diverses activitats esportives, culturals i gastronòmiques que han tingut lloc a la ciutat aquest diumenge i que s'han dut a terme gràcies a la participació d'entitats, associacions i el veïnat.

Entre les activitats, s'ha dut a terme una cursa d'orientació als parcs de la Pollancreda i Collserola a càrrec de l'Ajuntament i el Club Esportiu Senglar Orientació Sant Cugat, on els participants han hagut d'aconseguir el major nombre de punts possibles dintre d'un temps limitat que podia ser de dues hores o de quatre hores.

A la plaça de l'U d'Octubre, els santcugatencs han gaudit d'una ballada participativa de country organitzada per Fusió Música i Dansa amb la participació de Qgat Country. L'activitat ha omplert una plaça de barrets i botes de cowboy, on també s'han ballat cançons nadalenques amb estil country i s'han donat classes en directe per a les persones que no sabien ballar.

També, ha tingut lloc una activitat enològica, el Tastavins Solidari organitzat per Bodevi i Associació Caliu, al Celler Modernista. L'activitat ha permès als santcugatencs provar vins i caves de diferents bodegues com la de Miquel Jané, Suriol o el Celler Critelles i, a més a més, han pogut acompanyar la beguda amb un pica-pica. La fundadora de Bodevi, Mariona Aparicio, ha destacat la importància de poder participar a La Marató i ha valorat la participació de la població que fins i tot venien de fora de Sant Cugat. A més, ha destacat caràcter inclusiu de l'activitat, que ha comptat amb treballadors amb diversitat funcional. Així mateix, també han participat alumnes de l'institut FP Sant Cugat.

Cap al migdia, la Sala Polivalent del Conservatori de Sant Cugat ha acollit el Concert de Nadal amb swing amb l'Orquestra Moderna Fusió en el qual s'han tocat diverses peces tant instrumentals com cantades. Moltes d'aquestes peces han comptat amb la participació del públic que han seguit el ritme amb aplaudiments.

A més, durant tot el dia ha tingut lloc el 5è Torneig de pàdel al Pàdel Indoor DIR Sant Cugat organitzat per l'Associació de Pàdel Solidari. Segons el seu president, Toni Foixench, ha destacat una participació record amb 500 persones i s'ha recaptat prop de 21.000€. A més, ha recalcat la importància de poder realitzar un torneig solidari per La Marató.






Mariona Aparicio

Estem molt contents i agraïts a tothom que ha col·laborat. Només haver pogut fer l'acte al Celler Modernista de Sant Cugat ja és un èxit.

Toni Foixench

La Marató és un dels esdeveniments més importants del món. Nosaltres intentem aportar el nostre granet de sorra amb aquest torneig de diverses categories.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.